mandag 5. juli 2010

Plaster på såret.

IMG_2002

Helga begyndte veldig dårlig som dere kanskje såg i mitt forrige innlegg. Derfor fant vi ut at vi skulle reise til en liten øy som ligger litt utenfor Belem, som et lite plaster på såret. Lørdags morgen tok vi taxi til en kai som ligger 1 time fra byen, der tok vi en båt ut til øya Cutijuba. Som er en liten øy med 200 innbyggere, det finns ingen biler der bare traktor og hest og kjerre, øya er omringet av mange fine strender.. Som dere kanskje har fått med dere så ligger Belem i Amazonas. Her i Belem er det ingen strender ved sjøen, man må kjøre ca 3 timer for å komme til sjøen.

IMG_1998

Selv om det kanskje ikke ser sånn ut så er det en elv, en diiiger elv. Det var veldig deilig å bade i ferskvann med 27 grader! Fra annkomst kaien måtte vi velge mellom å ta hest og kjerre til stranden eller tog. Toget var en traktor med to vogner. Vi valgte det underlige toget.

IMG_1987 IMG_1986

Etter en veldig humpete tur kom vi endelig fra til stranden.

IMG_2000

Langs hele stranden var der mange hotell, ingen av de i noen god standard så vi kunne ikke være kresne. Et rom 30 kr, med mye mygg og store kakerlakker inklusiv i prisen. Rommene var veldig små og ikke komfortable!

IMG_0477 IMG_0476

 

Lørdagskvelden danset vi reggae hele natten lang på stranden, det var bading og grilling!!

IMG_2067 IMG_2070 IMG_2079

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar